Obavještavamo roditelje/skrbnike da Dječji vrtić Paški mališani, Pag, prema odluci Stožera civilne zaštite grada Paga, nastavlja s radom za svu djecu čiji roditelji nemaju drugu opciju zbrinjavanja djeteta.

S obzirom da je direktan odgojno-obrazovni rad specifičan jer se radi o jasličkoj i predškolskoj dobi te o velikom broju mogućih kontakata, ovakvom organizacijom rada smanjujemo mogućnost daljnjeg širenja virusa i eventualne potpune obustave rada određenih skupina ili cijelog vrtića. Vrtić je i dalje otvoren za sve korisnike koji nemaju druge opcije i planiraju dovesti svoje dijete. Planirani dolazak, ukoliko ste u mogućnosti, najavite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., kako bismo imali uvid u broj djece, na temelju čega organiziramo rad ustanove.
Podsjećamo Vas da se usluge korištenja vrtića u periodu kad je na snazi odluka Stožera civilne zaštite grada Paga ne naplaćuju, a u slučaju da mjere budu na snazi cijeli mjesec prosinac, za dijete koje nije koristilo usluge vrtića cijeli mjesec naplatit će se paušalni iznos.

Dječji vrtić Paški mališani, Pag