Paski malisani 02

Ovogodišnji 6 . Božićni malonogometni turnir bio je humanitarnog karaktera namijenjen Dječjem vrtiću Paški mališani.

DSCN0517

U Pagu je, na Trgu Petra Krešimira IV., 20. 12. održan božićni domjenak na kojem su sudjelovala djeca, odgojiteljice, tehničko i administrativno osoblje Dječjeg vrtića Paški mališani. U zabavnom programu na trgu sudjelovala su djeca srednje skupine „Boje“ i starije skupine „Peružini“ koja su recitirala, pjevala i plesala prigodne božićne pjesme. Djeci se pridružio Djed Mraz koji je zabavljao i uveseljavao djecu, ali i sve prisutne goste. Na kraju tog zabavnog dječjeg programa, paški mališani, odgojiteljice vrtića i Djeda Mraz svima na trgu uputili su puno lijepih želja za Božić i nadolazeće blagdane.

paski malisani 25

U četvrtak, 19. prosinca 2019. godine, Dječji vrtić Paški mališani posjetio je Djed Mraz i razveselio djecu poklonima.

DSCN0318

Božićna priredba Dječjeg vrtića Paški mališani, područnog objekta u Povljani, održana je u srijedu, 18. prosinca 2019. godine, u prostorijama područnog objekta.

PAG Božićna priredba 12

Božićna priredba Dječjeg vrtića Paški mališani održana je u utorak, 17. 12. 2019. godine u prostorijama vrtića. Veseli mališani svojim su roditeljima, gostima i uzvanicima pjesmom, plesom, recitacijom i igrokazom prikazali čari Božića i na kraju svima uputili puno lijepih želja.