Screenshot 2021 12 24 at 13 00 36 Božićna priredba matični objekt Pag

Božićna priredba u dječjem vrtiću održana je u petak 17. prosinca u matičnom objektu, a po prvi put, priredba je održana bez prisutnosti roditelja. U dvorani vrtića djeca su se okupila sa svojim odgojiteljicama te su sve vrtićke skupine izvele svoje točke za koje su se marljivo pripremali.

slikaprosinac

Kroz vrijeme adventa, u našem se vrtiću odvijaju razne aktivnosti, čime se djeci želi približiti radost iščekivanja Božića. Iako zbog epidemioloških mjera ove godine nisu održane tradicionalne božićne radionice s roditeljima te božićna priredba, djeca i njihove odgojiteljice su se potrudili te su proveli mnoštvo aktivnosti u svojim skupinama. Kako je proteklo adventsko razdoblje u našem vrtiću možete pogledati u nastavku:

DSCN0226

Naši mališani su sa radošću i veseljem dočekali Svetog Nikolu i Svetu Luciju. Sveta Lucija je posjetila svaku skupinu, zapjevala djeci te im podijelila prigodne darove, a naša djeca su zajedno sa svojim odgojiteljicama na taj dan tradicionalno posijala pšenicu. Najviše veselja svakako je donio naš posebni gost, Djed Mraz, koji je pogledao našu božićnu priredbu, a nakon toga djeci podijelio darove.

WhatsApp Image 2021 11 17 at 11.52.03

Kako bismo od malih nogu razvijali svijest o važnosti obilježavanja Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rada i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje, u našem vrtiću je kroz prigodne aktivnosti s djecom obilježena 30. obljetnica stradanja Vukovara, grada heroja.

WhatsApp Image 2021 11 12 at 12.52.57

Djeca iz skupina Loptice i Zvjezdice posjetila su Javnu vatrogasnu postaju Pag. U dvorišnom prostoru ispred vatrogasne garaže dočekao nas je i pozdravio zapovjednik Branko Potočnjak sa kolegama vatrogascima. Upoznali su nas sa svojim zanimanjem, prezentirali su djeci kako se koriste i čemu služe kacige, kliješta i ostala vatrogasna oprema s kojom izlaze na intervencije.