FB IMG 16134771949429995

Iako nam epidemiološka situacija trenutno ne dozvoljava tradicionalno obilježavanje karnevalskih dana, naše odgojiteljice, kao i dosadašnjih godina, rade na očuvanju tradicije i kulturne baštine našeg grada. Tako su naši mališani obilježili zadnje dane karnevala u svojim skupinama plesom i pjesmom, izradom maski, ukrašavanjem soba u karnevalskom duhu, te su zajedno sa svojim odgojiteljicama zaplesali paško kolo na našoj pijaci, pridržavajući se mjera razmaka.

Panorama 171 1024x768

Potaknut situacijom u kojoj su se našli ljudi u području pogođenom potresom, Dječji vrtić Paški mališani, Pag odlučio je pokrenuti akciju prikupljanja igračaka, didaktičkog materijala i ostalog pribora za odgojno-obrazovni rad koji će se po završetku akcije odnijeti u Petrinju, u Dječji vrtić Petrinjčica. Na ovaj način i djeca se mogu uključiti u akciju te, uz pomoć svojih roditelja, razveseliti mališane u Petrinji gdje je vrtić potrebno obnoviti i ponovno opremiti.

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da Dječji vrtić Paški mališani Pag (matični i područni objekt) prekida rad u turnusima i nastavlja sa redovnim radom od ponedjeljka, 4. siječnja 2021. Planirani dolazak, ukoliko ste u mogućnosti, najavite na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili odgojiteljicama skupine Vaše djece.

20201223094402

U srijedu, 23. 12. 2020., Dječji vrtić Paški mališani, Pag posjetio je Djed Mraz koji je djeci podijelio prigodne poklone. Djeca su imala priliku postaviti Djedu Mrazu pitanja na koja je on rado odgovorio te su pokazala koje božićne pjesme znaju pjevati. Za kraj ovog kratkog druženja djeci su podijeljeni pokloni. Svu djecu koja tad nisu bila u vrtiću pokloni čekaju u njihovim ormarićima.

Obavještavamo roditelje/skrbnike da Dječji vrtić Paški mališani, Pag, prema odluci Stožera civilne zaštite grada Paga, nastavlja s radom za svu djecu čiji roditelji nemaju drugu opciju zbrinjavanja djeteta.